1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley: Πρωταθλητές το 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας στα αγόρια και τα ΓΕΛ Γαζίου-3ο ΓΕΛ Ηρακλείου στα κορίτσια

BEACH VOLLEYBALL ,

Το 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας στα αγόρια και τα ΓΕΛ Γαζίου - 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου στα κορίτσια κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη πανελλήνια σχολική διοργάνωση beach volley που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις στην παραλία Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.).

Οι Κυριάκος Φωλιάς και Ηλίας Σιδηρόπουλος του 1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας αναδείχθηκαν πρωταθλητές στα αγόρια, φιναλίστ ήταν οι Ειρηναίος Σαμοθράκης και Θεόδωρος Χατζόπουλος του 2ου ΓΕΛ Γλυφάδας, ενώ την τρίτη θέση πήραν οι Αντώνιος Μουζουράκης και Εμμανουήλ Αγγελάκης από το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας. Το βραβείο του πολυτιμότερου αθλητή πήρε ο Κυριάκος Φωλιάς.

Στα κορίτσια, η Αριστέα Κασαπάκη και η Φωτεινή Ζαφειροπούλου του ΓΕΛ Γαζίου και το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου κατέκτησαν το πρωτάθλημα, την 2η θέση πήραν οι Κωνσταντίνα Μαραγκάκη και η Μαρία Γιαννοπούλου από το 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου και το ΓΕΛ Γαζίου αντίστοιχα και την 3η θέση κατέλαβαν οι Κατερίνα Μακράκη και Μαρία Καρούζου από το 1ο και 6ο ΓΕΛ Ηρακλείου. Το βραβείο της MVP πήρε η Αριστέα Κασαπάκη.

Τις απονομές έκαναν ο Διευθυντής Φυσικής Αγώγης του Υπουργείου Παιδείας κ. Δημήτρης Κερερές, η αναπληρωτής προέδρου της επιτροπής Beach volley και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Ιφιγένεια Τέφα και η εκπρόσωπος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Αττικής κ. Αγγελική Ζήση. Συμμετείχαν επίσης ο υπεύθυνος ανάπτυξης Χρήστος Ντόζης και ο ομοσπονδιακός προπονητής beach volley Στάθης Χανδρινός.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δια της εκπροσώπου της Ελένη Καζάκου απένειμε τιμητικές πλακέτες στον εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας κ. Δημήτρη Κερερέ και στην εκπρόσωπο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Αττικής κ. Αγγελική Ζήση.

Υπενθυμίζουμε, ότι, το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, την υλοποίησή του ανέλαβε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

Σχετικά Άρθρα