4 SPORTS OPEN: Χρυσό μετάλλιο για Κανέλλο, Ιωαννίδη και Σαριδάκη, Μαγκανάρη

BEACH VOLLEYBALL ,

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους από την Λιθουανία και το προολυμπιακό τουρνουά, ο Ιάσων Κανέλλος με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη έφτασαν μέχρι το τέλος του δρόμου στο 4 SPORTS OPEN, στην πρώτη τους συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ για φέτος. Σπουδαία εμφάνιση και για την Λήδα Σαριδάκη με την Μαρικρίστα Μαγκανάρη που κατέκτησαν στις γυναίκες το χρυσό μετάλλιο.

Μετά από 94 αγώνες από τις 60 συνολικά ομάδες που συμμετείχαν, ολοκληρώθηκε το δεύτερο φετινό τουρνουά OPEN του σιρκουί 2024.

Η ομάδα Εθνικού σχεδιασμού, Ιάσων Κανέλλος με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη πήραν την πρώτη θέση χωρίς να χάσουν σετ στους 5 αγώνες που έδωσαν. Στον τελικό επικράτησαν των νικητών του BVA OPEN, του Αντιόλ Κόλα και του Βαγγέλη Σιδέρη με 2-0 (21-13, 21-11) σετ.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις έκαναν οι Λήδα Σαριδάκη, Μαρικρίστα Μαγκανάρη που από το Νο7 στο ταμπλό των προκριματικών έφτασαν μέχρι το χρυσό μετάλλιο. Για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό χρειάστηκαν δύο νίκες, ενώ ξεκίνησαν τους ομίλους με ήττα. Αυτό όμως δεν της πρόησε, προκρίθηκαν ως δεύτερες από τον όμιλο και συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος.

Στον τελικό, Σαριδάκη και Μαγκανάρη επικράτησαν της πρωταθλήτριας Ελλάδας Διονυσίας Μάτιου και της Ιωάννας Παρισάκη με 2-0 (21-18, 21-17) σετ.

Οι νικητές και οι νικήτριες πρόσθεσαν 200 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 180.

Όλα τα αποτελέσματα ανδρών ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα γυναικών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη ανδρών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη γυναικών ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα