Συγχαρητήρια της Ε.Ο.ΠΕ. για το CHANIA OPEN

BEACH VOLLEYBALL ,

Ένα τριήμερο γεμάτο μπιτς βόλεϊ στους Άγιους Απόστολους στα Χανιά ολοκληρώθηκε με όμορφους αγώνες και υψηλού επιπέδου θέαμα από τις 82 ομάδες που συμμετείχαν στο CHANIA OPEN.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν οι εγκαταστάσεις της ακαδημίας ΑΣ BV ΧΑΝΙΩΝ γέμισαν με τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, σε μία διοργάνωση με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Στον συνδιοργανωτή ΑΣ BV ΧΑΝΙΩΝ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Φραγκιουδάκη, καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τον συνεργάτη-προπονητή Στέλιο Οικονομάκη για την άψογη οργάνωση όλου του τουρνουά.

Στον Δήμο Χανίων και στην Περιφέρεια Κρήτης που για άλλη μία σεζόν έδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, βοηθώντας σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου στους Αγίους Αποστόλους που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.  

Τέλος η Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί τους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους όσους στήριξαν το CHANIA OPEN για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι.

Σχετικά Άρθρα