Το brand Borotalco Επίσημος Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Masters 2024

BEACH VOLLEYBALL ,

Συμπαίκτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι θα είναι το brand Borotalco, το οποίο θα είναι Επίσημος Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2024.

To brand Borotalco είναι συνώνυμο της αποτελεσματικότητας και της φροντίδας της επιδερμίδας, με προϊόντα περιποίησης σώματος για όλες τις ανάγκες, όπως αποσμητικά, αφρόλουτρα και πούδρα! Το Ταλκ αποτελεί το βασικό συστατικό επιτυχίας των προϊόντων. Φυσικό Ταλκ, 100% ιταλικής προέλευσης με την υψηλότερη καθαρότητα και απορροφητικότητα. Μοναδικό και αυθεντικό άρωμα Borotalco, με ιστορία από το 1904.

Το Borotalco, με το καινοτόμο αποσμητικό σώματος Original, θα βρίσκεται στα τέσσερα μεγάλα τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (Πλατεία Αριστοτέλους, Πλατεία Κοραή, Παραλία Σχινιά και Πλατεία Συντάγματος) και θα γίνει ο αδιαμφισβήτητος σύμμαχος για αθλητές και θεατές, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την αποτελεσματικότητα και το μοναδικό του άρωμα. Με το αποσμητικό σώματος Borotalco Original θα ξεχάσουμε τον ιδρώτα και θα απολαύσουμε συναρπαστικούς αγώνες!

Σχετικά Άρθρα