Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για το 1ο Piraeus Masters

BEACH VOLLEYBALL ,

Στο ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο που είχε στηθεί στην πλατεία Κοραή, στην καρδιά του Πειραιά, έπεσε το βράδυ της Κυριακής (30/6) η αυλαία του Piraeus Masters 2024 με τη διεξαγωγή των τελικών σε άνδρες και γυναίκες.

Το πρώτο ιστορικά τουρνουά Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που φιλοξενήθηκε στον Πειραιά, ήταν ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε από την Ομοσπονδία και τον Δήμο Πειραιά.

Μια κοινή προσπάθεια που ξεκίνησε αρκετούς μήνες νωρίτερα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με αποκορύφωμα τους δύο τελικούς που μετέδωσε η Δημόσια Τηλεόραση μεταφέροντας εντυπωσιακές εικόνες από την πλατεία Κοραή.

Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς όλους τους συντελεστές της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης και ιδιαίτερα προς:

Το συνδιοργανωτή Δήμο Πειραιά και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο και όλη τη Δημοτική Αρχή που πίστεψαν και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις τη διοργάνωση.

Το Γραφείο Αθλητισμού και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, όλους τους συνεργάτες και τους εργαζομένους του Δήμου και σε όλες τις υπηρεσίες που συνέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων. 

Τους επίσημους χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2024, το Lipton Ice Tea, το Borotalco με τα καινοτόμα αποσμητικά σώματος, τη RIO mare ηγέτη στην κατηγορία Κονσερβοποιημένου Τόνου και την εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Befon, καθώς και τους επίσημους υποστηρικτές το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και την GALA. και τους επίσημους χορηγούς του Piraeus Masters, την ΟΛΠ Α.Ε. και την Piraeus Tower.

Η Ε.Ο.ΠΕ. θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην διοργάνωση, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους του Τύπου, τους εθελοντές (μικρούς και μεγάλους), τους εργαζόμενους στην διοργάνωση, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που φιλοξένησε τα προκριματικά του Piraeus Masters και την αρχική φάση του Piraeus Juniors Open που ολοκληρώθηκαν στην πλατεία Kοραή, καθώς και την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την υψηλού επιπέδου παραγωγή των τελικών, την Avena.gr για το live streaming των αγώνων καθώς και στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Σχετικά Άρθρα