CEV Cup γυναικών: Στην Τσεχία για να σφραγίσει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Cosmos ,

Έχοντας επικρατήσει με 3-0 στο κλειστό του Ρέντη, ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο σετ αύριο (Τετάρτη 8/2, 19:00) στην έδρα της Ντούκλα Λίμπερετς για να βρεθεί στα ημιτελικά του CEV Cup.

Οι ερυθρόλευκες, που προέρχονται από τη νίκη με 3-0 επί του Αιγάλεω για την 15η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ταξίδεψαν στην Τσεχία χωρίς προβλήματα με τον Λορέντζο Μιτσέλι να δηλώνει: «Πρέπει να αξιοποιήσουμε σωστά τη νίκη του πρώτου αγώνα και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς αυτό που έγινε στην έδρα μας, εξάλλου είχαμε ανάλογη εμπειρία και με την Μπρνο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό το ομαδικό πνεύμα, θέλουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Από την πλευρά της η Κατερίνα Γιώτα σημείωσε: «Κάναμε μια πολύ καλή αρχή στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, την οποία θέλουμε να συνεχίσουμε και να κλειδώσουμε την πρόκριση εδώ, στην Τσεχία. Σίγουρα, περιμένουμε ο αντίπαλος να εμφανιστεί πιο δυνατός στην έδρα του, όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμες για ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς χρειαζόμαστε δύο σετ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup, όμως είμαστε Ολυμπιακός και πάμε πάντα για τη νίκη».

Σχετικά Άρθρα