Αλμπέρτο Τζουλιάνι: Αφιερωμένο στα θύματα των Τεμπών

Cosmos ,

Πανευτυχής για την κατάκτηση του Challenge Cup ήταν στις δηλώσεις του μετά την λήξη του δεύτερου τελικού ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ο οποίος αφιέρωσε τον τίτλο στα θύματα των Τεμπών.

«Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος. Στον τελευταίο πόντο σκεφτόμουν το δύσκολο ταξίδι μας μέχρι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για το κλαμπ, τους παίκτες, τους οπαδούς μας, για όλους. Αλλά θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στα θύματα του δυστυχήματος στην Ελλάδα (στα Τέμπη).

Σήμερα θα πανηγυρίσουμε και από αύριο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τους άλλους σημαντικούς στόχους που έχουμε. Το τελευταίο τρόπαιο που κερδίζεις είναι πάντα το καλύτερο για όλους εμάς που δουλεύουμε στα σπορ. Αλλά είναι πολύ σημαντικό και για τον σύλλογο που κατακτάει ευρωπαϊκό τρόπαιο ύστερα από 18 χρόνια».

Ο MVP του τελικού, ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα δήλωσε: «Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που συνέβη σήμερα. Είναι ένα αθλητικό όνειρο αυτό που πετύχαμε με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ αυτό το υπέροχο κοινό. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το χρωστάμε σε όλους, διοίκηση, προπονητή, παίκτες. Ήμασταν πολύ σοβαροί και καταφέραμε να πάρουμε αυτόν τον τίτλο. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Πεινασμένοι και για τους άλλους στόχους που έχουμε μπροστά μας. Το κλειδί σε αυτή την πορεία ήταν σίγουρα ο επαναληπτικός ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό, που ήταν και η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον θεσμό. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι και τελειώσαμε σήμερα τη δουλειά».


Σχετικά Άρθρα