Champions League: Όλα για όλα ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βέρο Μιλάνο (25/2, 21.30 COSMOTE SPORT9HD)

Cosmos ,

Στο Μιλάνο βρίσκεται η αποστολή της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, η οποία την Τετάρτη (25/2, 21.30 COSMOTE SPORT9HD) αντιμετωπίζει την τοπική Βέρο, στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκες στον πρώτο αγώνα στο κλειστό του Ρέντη πάλεψαν από την αρχή έως το τέλος αλλά λύγισαν από την Πάολα Εγκόνου και τις συμπαίκτριές της με 3-0 σετ. Το έργο της ομάδας του Πειραιά ήταν εξαρχής δύσκολο και έχει γίνει δυσκολότερο, καθώς για να προκριθεί θα χρειαστεί νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και εν συνεχεία να κατακτήσει το χρυσό σετ.

Μία δύσκολη αποστολή, αλλά όχι ακατόρθωτη καθώς ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι βρίσκει τις λύσεις και τα ψυχικά αποθέματα όταν είναι με τη πλάτη στο τοίχο.

Τελευταίο παράδειγμα το ντέρμπι αιωνίων για την 19η αγωνιστική όταν οι ερυθρόλευκες βρέθηκαν πίσω με 0-2 σετ αλλά με κορυφαία την Μίλιτσα Κούμπουρα έκαναν την ανατροπή και υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό στη πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Η Βέρο Μιλάνο νίκησε 3-1 σετ τη Σκαντίτσι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και θα αντιμετωπίσει τώρα την Κιέρι στα πλέι-οφ. Ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στην τρίτη θέση με 62 βαθμούς, σε ισοβαθμία με τη δεύτερη Σκαντίτσι.

Η Κολομβιανή ακραία του Ολυμπιακού Αμάντα Κονέο δήλωσε: «Θα είναι πολύ πιο δύσκολο να παίξουμε με την Μιλάνο εδώ, στην έδρα της. Ωστόσο, πιστεύω, ότι θα είναι σημαντικό για εμάς να μπούμε με πολύ θετική διάθεση και να απολαύσουμε κάθε στιγμή του ματς. Αυτό, σίγουρα, θα μας βοηθήσει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι επίσης σημαντικό που παίζουμε με αυτή την ομάδα, η οποία έχει πολύ υψηλό επίπεδο παιχνιδιού, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε σε υψηλό επίπεδο για τη συνέχεια».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι η Ισπανίδα Μαρία Ροντρίγκες και ο Βέλγιος Βιμ Κάμπρε.

Σχετικά Άρθρα