Σπανού, Γενιτσαρίδη: «Ο στόχος είναι ένα μετάλλιο» (vid)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της εθνικής γυναικών στους Μεσογειακούς Αγωνες έχει ξεκινήσει καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (17:00) την Τυνησία.

Δύο από της εκπροσώπους της παλιά φουρνιάς, η Μαρία Γενιτσαρίδη και η Άννα Σπανού μίλησαν στο volleyball.gr και αφού παραδέχθηκαν ότι η παρουσία τους στην εθνική είναι μια δικαίωση για την προσπάθεια που έκαναν στη σεζόν που προηγήθηκε δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για τη νέα προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Είμαστε μια νέα ομάδα κυρίως με νεαρές αθλήτριες και κάποιες παλιές. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά εδώ και 1.5 μήνα περίπου και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμες για να πετύχουμε κάτι θετικό στους Μεσογειακούς», σχολίασε η Γενιτσαρίδη η οποία στα φιλικά παιχνίδια με την Τουρκία χρησιμοποιήθηκε ως διαγώνια.

«Δεν έχω ξαναπαίξει σ' αυτή τη θέση, αλλά δεν έχω και κανένα πρόβλημα. Από τη στιγμή που ο κόουτς έκρινε ότι πρέπει να χρησιμοποιηθώ εκεί, εγώ θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα».

Από την πλευρά της η Άννα Σπανού αρχικά συμφώνησε με την συμπαίκτρια της καθώς όπως είπε: «Είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά ο κόουτς μέσα από τη σκληρή δουλειά των τελευταίων εβδομάδων μας έχει βοηθήσει να φτάσουμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο. Κι η Εθνική συμμετέχει στους Μεσογειακούς για να κερδίσει όχι απλά για την συμμετοχή. Ένα μετάλλιο θα ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα για εμάς».

Η ίδια δεν έχει αλλάξει θέση, αλλά όπως σημείωσε: «Αυτό το σύστημα ειναι κάτι που χρησιμοποιείται πολύ στο εξωτερικό και πιστεύω ότι θα βοηθήσει και την εθνική».

Σχετικά Άρθρα