Δύο φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ της Εθνικής εφήβων και της Εθνικής παίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Δύο φιλικές αναμετρήσεις έδωσαν στο κλειστό της Νεμέας οι Εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων.

Η Εθνική παίδων προετοιμάζεται στη πόλη της Νεμέας ενόψει της συμμετοχής της στα τελικά του Ευρωβόλεϊ αγοριών Κ18 που θα διεξαχθούν στη Τιφλίδα από 7 έως 18 Ιουλίου, ενώ οι έφηβοι προετοιμάζονται στο Άργος για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού αγοριών Κ20 που θα διεξαχθεί στη πόλη της Πελοποννήσου το διάστημα 30/6-2/7.

Στο πλαίσιο και των δύο προετοιμασιών, οι δύο Εθνικές ομάδες έδωσαν δύο φιλικές αναμετρήσεις στη Νεμέα. Το πρώτο φιλικό έληξε ισόπαλο 2-2 σετ, ενώ στο δεύτερο η Εθνική εφήβων επικράτησε με 4-0 σετ.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Στέφανος Νανάς και Παναγιώτης Λακασάς είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους αθλητές που είχαν στη διάθεσή τους, με τον Δημήτρη Θεοδόση να είναι ο μεγάλος άτυχος, με τον διεθνή κεντρικό των εφήβων να τίθεται νοκ άουτ έχοντας υποστεί βαρύ διάστρεμμα.

Το παρών στις φιλικές αναμετρήσεις στη Νεμέα έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής και ο Τεχνικός Σύμβουλος Εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλλιεράκης.

Σχετικά Άρθρα