Κύπελλο ανδρών - Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ: Οι δηλώσεις Μιλένκοσκι, Φράγκου και Μιχάλοβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν στις δηλώσεις τους ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Γιόσκο Μιλένκοσκι, ο αρχηγός των συριανών Ανδρέας Φράγκος και ο Σλοβάκος διαγώνιος Πίτερ Μιχάλοβιτς.

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Γιόσκο Μιλένκοσκι τόνισε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Έπαιξε καλύτερα από εμάς και δίκαια νίκησε. Είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο σετ να ισοφαρίσουμε αλλά το φινάλε μας βρήκε να το χάνουμε με 33-31. Η ψυχολογία μας μετά έπεσε, αρχίσαμε άσχημα στο τρίτο σετ και κυνηγούσαμε στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ σέρβιρε πολύ καλά σήμερα, δυσκολευτήκαμε στην υποδοχή και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας στην επίθεση».

Ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Ανδρέας Φράγκος δήλωσε: «Γενικά όταν λένε ότι είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα ή το φαβορί το θεωρώ λάθος. Έχουμε έρθει από μια δύσκολη περίοδο που δεν ξεκινήσαμε καλά απ' την αρχή της χρονιάς, επανήλθαμε κάναμε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο παρ' όλα αυτά δεν σημαίνει τίποτα όταν παίζεις έναν ημιτελικό και έναν τελικό, είναι δυο παιχνίδια τα οποία αν χάσεις είσαι εκτός.

Ένας τελικός είναι μάθημα παίζεις στο μεγαλύτερο επίπεδο, πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις, ουσιαστικά το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε σε μικρά αποτελέσματα, θα δούμε τι έφταιξε ώστε να τα διορθώσουμε. Δείξαμε δυνατό πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι πολύ καλά οργανωμένος στον μπλοκ και την άμυνα, μας πίεσε προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι δεν τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ».

«Κρίθηκαν τα πάντα στο δεύτερο σετ, ένα απ' τα βασικά στοιχεία που χάσαμε ήταν τα πολλά λάθη που κάναμε κυρίως στο σέρβις, παίξαμε κόντρα σε μια πολύ έμπειρη ομάδα, είχε ικανότητα, διάρκεια και μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον ΠΑΟΚ».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Πίτερ Μιχάλοβιτς είπε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ, έπαιξε καλά σήμερα. Μας πίεσαν στο πρώτο σετ προσπαθήσαμε να βρούμε λύση και να απαντήσουμε αλλά δεν έγινε αυτό. Στο δεύτερο σετ τους πιέσαμε, πήραμε προβάδισμα αλλά στο φινάλε του σετ κάποια τακτικά λάθη μας κόστισαν και δεν ισοφαρίσαμε. Πιστεύω ότι αν είχαμε πάρει το σετ θα ήμασταν πιο δυνατοί πνευματικα στο τρίτο. Το είδατε εξάλλου ότι δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά επιστρέψαμε και παλέψαμε. Οπότε θεωρώ ότι η εξέλιξη του δεύτερου σετ ήταν καταλυτική για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε. Είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική».

Σχετικά Άρθρα