Σε live streaming οι κληρώσεις των Κυπέλλων ανδρών και γυναικών (29/11, 13.00)

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 13.00 θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις της 1ης αγωνιστικής της Β' φάσης των Κυπέλλων ανδρών και γυναικών για τη σεζόν 2022-23.

Οι ομάδες από την Α2 Ανδρών και τη Pre League Ανδρών που δήλωσαν συμμετοχή είναι: Α.Ε. Αρμενίων, Α.Ε.Ν. Πανοράματος, Α.Π.Σ. Ήφαιστος Φλώρινας, Α.Ε.Κ., Α.Σ. Άρης, Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής και Ο.Π.Α.Θ. Περσέας.

Οι ομάδες χωρίζονται με βάση την Ένωση/Περιφέρεια που ανήκουν σε δύο ζώνες:

Α' Ζώνη: συμπεριλαμβάνονται ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. (Α.Ε.Κ.) και στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. (Α.Ε. Αρμενίων)

Β' Ζώνη: συμπεριλαμβάνονται οι ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην Ε.ΠΕ.Σ.Θ. (Α.Σ. Άρης, Α.Ε.Ν. Πανοράματος, Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής και Ο.Π.Α.Θ. Περσέας) και στην Ε.Σ.ΠΕ.Μ. (Α.Π.Σ. Ήφαιστος).

Α' Ζώνη: θα διεξαχθεί ένας αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων Α.Ε.Κ. και Α.Ε. Αρμενίων που δήλωσαν συμμετοχή. Γηπεδούχος είναι η Α.Ε. Αρμενίων, που ανήκει στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών (χαμηλότερη). Ο νικητής του αγώνα αυτού προκρίνεται στην 2η αγωνιστική.

Β' Ζώνη: Από τις πέντε (5) ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή με κλήρωση θα προκριθεί απευθείας στην 2η αγωνιστική μία (1) ομάδα. Οι υπόλοιπες τέσσερις (4) ομάδες με κλήρωση θα χωριστούν σε δύο (2) ζευγάρια. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ζευγαριού με ομάδες διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η ομάδα που ανήκει στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών (χαμηλότερη). Οι νικητές των αγώνων αυτών προκρίνονται στην 2η αγωνιστική.

Οι ομάδες από την Α2 Γυναικών και τη Pre League Γυναικών που δήλωσαν συμμετοχή είναι: Α.Ε. Αγ. Παρασκευής, Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Μ.Α.Σ. Νέα Γενεά, Ο.Π.Α.Θ. Περσέας, Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, Α.Σ. Γιάννενα, Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας, Α.Ο.Ν. Αμαζόνες, Φ.Ο. Βριλησσίων, Γ.Σ. Πανιώνιος, Α.Ο.Φ. Πορφύρας, Α.Σ. Ελπίς).

Οι ομάδες χωρίζονται με βάση την Ένωση/Περιφέρεια που ανήκουν σε δύο ζώνες:

Α' Ζώνη: συμπεριλαμβάνονται ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. (Α.Ε. Αγ. Παρασκευής, Α.Ο.Ν. Αμαζόνες, Φ.Ο. Βριλησσίων) και στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Γ.Σ. Πανιώνιος, Α.Ο.Φ. Πορφύρας).

Β' Ζώνη: συμπεριλαμβάνονται οι ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην Ε.ΠΕ..Σ.Θ. (Μ.Α.Σ. Νέα Γενεά, Ο.Π.Α.Θ. Περσέας, Α.Σ. Ελπίς) και Ε.Σ.ΠΕ.Θ.Ρ. (Φοίνικας Αλεξανδρούπολης) και στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. (Α.Σ. Γιάννενα, Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας).

Σχετικά Άρθρα