Κύπελλο ανδρών: Πρόκριση στη Γ' Φάση με τις ομάδες της Volley League για Α.Ε.Κ. και Άρη

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Η Α.Ε.Κ. και ο Άρης πήραν τη πρόκριση στη 1η αγωνιστική της Γ' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Η Ένωση πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα του Ηρακλή με 3-1 σετ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται και το προσεχές Σάββατο για το πρωτάθλημα της Pre League.

Ο Άρης τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Ήφαιστο στο κατάμεστο κλειστό της Φλώρινας. Ο Ήφαιστος με τη βοήθεια και του κόσμου βρέθηκε κοντά σε μία μεγάλη νίκη-πρόκριση, καθώς προηγήθηκε με 2-0 σετ. Ο Άρης κατέκτησε στις λεπτομέρειες το κρίσιμο τρίτο σετ και με αντεπίθεση διαρκείας πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ.

Η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 19/1 στις 12.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. και στη κληρωτίδα θα μπουν οι νικητές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της Β' Φάσης και οι ομάδες της Volley League που τερμάτισαν στις θέσεις 5-10 στον Α' γύρο του πρωταθλήματος (Α.Ο.Π. Κηφισιάς, Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ, Πήγασος Πολίχνης, Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας, Ο.Φ.Η., Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας).

Κύπελλο ανδρών - Β' Φάση - 2η αγωνιστική

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής - Α.Ε.Κ. 1-3 (22-25, 31-29, 22-25, 22-25)


Διαιτητές: Ισκάς, Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Άγγελος Αγγελής):
Γιαμακίδης, Παπαδημητρίου Θ., Φωτιάδης, Μπαρδούκας, Γκόρτσανιουκ, Αλεξάκης / Ρωμαλιάδης (λ), Παπαδημητρίου Α., Κασούδης.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου):
Μπαρμπούνης, Μελλές, Κονίδης, Μπατατζίμ, Ράμος, Ρούσης / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Ηλιακόπουλος, Παλέντζας, Αδαμόπουλος.

Α.Π.Σ. Ήφαιστος - Α.Σ. Άρης 2-3 (25-22, 25-18, 23-25, 18-25, 11-15)

Διαιτητές: Πορτοκαλίδης, Σαρακινίδης.

Σχετικά Άρθρα