Κύπελλο ανδρών: Ανοίγει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Με μία αναμέτρηση που διεξάγεται αύριο Τρίτη (30/1) ανοίγει η αυλαία της τρίτης φάσης του Κυπέλλου ανδρών.

Στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» ο τοπικός Πήγασος υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου ONEX, τρεις μόλις ημέρες μετά την αναμέτρηση τους στο ίδιο γήπεδο για την 12η αγωνιστική της Volley League, όπου οι Συριανοί επικράτησαν με 3-0.

Παράλληλα αυτή η αναμέτρηση αποτελεί και μια άτυπη ρεβάνς για την περσινή (31/3) τους δραματική μονομαχία στον ημιτελικό του Final 4 της Γλυφάδας, όπου ο Φοίνικας είχε επικρατήσει με 3-2 του Πήγασου (που τότε αγωνίζονταν στην Pre League).

Ο προπονητής του Πηγάσου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου είπε: «Θέλω να πιστεύω πως κάναμε τη χειρότερη εμφάνιση μας το Σάββατο στο πρωτάθλημα. Θα παίξουμε ελεύθερα με στόχο ακόμα και τη νίκη. Θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή πορεία στη διοργάνωση που φτάσαμε στο φάιναλ-4».

Ο κεντρικός τoυ Φοίνικα ΟΝΕΧ Δημήτρης Χαραλαμπίδης είπε: «Ο Πήγασος Πολίχνης δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Θα παίξει πιο ελεύθερα και χωρίς άγχος, προσπαθώντας να μας πιέσει. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να εφησυχάσουμε μετά τη νίκη μας το Σάββατο, καθώς πρόκειται για εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Επιδεικνύοντας όμως την ίδια σοβαρότητα όπως στον αγώνα του πρωταθλήματος, πιστεύω θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Γ' φάσης:

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023


Δ.Α.Κ. Πολίχνης, 16.30: Πήγασος Πολίχνης -ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Αβραμίδης - Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κουκουμάκας Παν. - Λούμσι, Γραμματείς: Δεληκωστίδου

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ζηρίνειο, 17.30, Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ο.Φ.Η.
Διαιτητές: Πρέντζας - Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σπίγγου - Καπότης, Γραμματεία: Μισιάκα.

Μίκρας, 19.00: Α.Σ. Άρης - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης
Διαιτητές: Βασιλειάδης - Δημητρίου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

«Απ. Κόντος», 15.30: Α.Ε.Κ. - Α.Σ. Άθλος
Διαιτητές: Φραγκάκης - Βελώνης, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Σχετικά Άρθρα