Κύπελλο ανδρών - Τελικός: Οι δηλώσεις Π.Α.Ο.Κ. και Ολυμπιακού

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Οι δηλώσεις του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. Γιόσκο Μιλένκοσκι, του λίμπερο του Π.Α.Ο.Κ. Μενέλαου Κοκκινάκη και του προπονητή του Ολυμπιακού, μετά την λήξη του τελικού του κυπέλλου ανδρών που βρήκε νικητή τον δικέφαλο του βορρά με 3-1 σετ.

O προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Γιόσκο Μιλένκοσκι δήλωσε: «Δεν υπάρχει μυστικό, κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι. Όπως είπα και χθες για να κερδίσεις ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνεις το απόλυτο παιχνίδι και αυτό κάναμε. To πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό που δεν έχουμε ηττηθεί για καιρό. Δεν σημαίνει κάτι για το επόμενο παιχνίδι, προερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς, χρειαζόμαστε αποθεραπεία και ξεκούραση. Έχουμε την Τετάρτη ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αν περάσουμε στον τελικό του πρωταθλήματος θα δώσουμε και εκεί ότι έχουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Το λίμπερο του Π.Α.Ο.Κ. Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε: «Είναι το 7ο κύπελλο για εμένα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την ομάδα μου. Περάσαμε δύσκολα, δεν παίζαμε το βόλεϊ που θέλαμε, δε το βάλαμε κάτω. Πήραμε ένα μεγάλο τρόπαιο, πανάξια. παίξαμε μαχητικά, σαν ομάδα. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο, το πιο συγκινητικό. Γι’ αυτό ζουν όλοι οι αθλητές. Είμαι χαρούμενος που ο Θεός που με αξίωσε να κερδίσω 7 κύπελλα. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για το ευρωπαϊκό. Το χρειάζεται αυτό το βολει. Καταφέραμε κάτι μεγάλο με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, έτσι είναι ο επαγγελματισμός. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Ξέρετε πώς είναι στην Ελλάδα. Βιάζονται όλοι. Εμείς πιστεύαμε στις δυνατότητες μας. Το πήραμε όμως και γι’ αυτό θα το θυμάμαι».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Σε αυτό το παιχνίδι, αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η κόντρα μπάλα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, υποφέραμε σε αυτό το κομμάτι και αυτή ήταν η ουσιαστική διαφορά στο παιχνίδι. Είχαμε πει για τα μεγάλα ράλι και ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός εκεί. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Υπάρχουν κάποιοι περίοδοι μέσα στη σεζόν που ανήκουν σε κάποια ομάδα. H αλήθεια είναι, ότι αυτή η περίοδος ανήκει στον ΠΑΟΚ, παίζει πάρα πολύ καλά. Δεν παίζει κάποιο ρόλο αυτό το παιχνίδι για το πρωτάθλημα, σήμερα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετική διοργάνωση. Αυτό που μας νοιάζει τώρα, είναι να κάνουμε την αποθεραπεία μας, να επανέλθουμε, δεν έχουμε χρόνο βέβαια για αυτό. Θέλουμε, όμως, να κλείσουμε την ημιτελική σειρά με τον Μίλωνα, για να έχουμε κάποιες επιπλέον μέρες να ξεκουραστούμε».


Σχετικά Άρθρα