Κύπελλο ανδρών: Όλες οι βραβεύσεις του final-4 στην Καλαμάτα

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Για άλλη μία μεγάλη διοργάνωση, η Ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης τίμησε αθλητές και αθλήτριες που έχουν ματώσει για το άθλημα του βόλεϊ, καθώς και ανθρώπους που συνέβαλαν στην διεξαγωγή του final-4 του κυπέλλου ανδρών στην Καλαμάτα.

Αναλυτικά:

Ο Σύνδεσμος διαιτητών Πελοπονήσου και ο πρόεδρος του Θεοδόσης Καραγιαννόπουλος τίμησε τον Καλαματιανό διαιτητή Παναγιώτη Χανδρινό για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ. Στη φωτογραφία εμφανίζεται όλη η οικογένεια Χανδρινού.



Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος τίμησε αθλητές και αθλήτριες από την Καλαμάτα και την Μεσσηνία που έγραψαν την δική τους ιστορία στο άθλημα του βόλεϊ. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Γιάννης Λιακάκης, Χρήστος Δημητρακόπουλος, Γιώργος Κουλιέρης, Γιώργος Μαυρέας, Γεωργία Σουρή, Μάνος Ξενάκης, Θανάσης Μιχαλόπουλος και Βασίλης Ξεροβάσιλας.



Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον αντιδήμαρχο Καλαμάτας Γιάννη Ζαφειρόπουλο και στον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος.



Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε και τους Κώστα Βλάσση, Κώστα Δέδε για την προσφορά τους στο ελληνικό βόλεϊ. Την βράβευση έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.



Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και η Ένωση Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου για την συνδιοργάνωση του final-4. Την απονομή έκανε ο ειδικός γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Γιάννης Βερούτης στον πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Θοδωρή Κανελλόπουλο.



Η ομοσπονδία διαιτητών τίμησε τον Παναγιώτη Καλλιντέρη για την προσφορά του στην ελληνική διαιτησία. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ο.Δ.Β.Ε. Φώτης Πέρρος και ο γενικός γραμματέας Σταύρος Μαυρικίδης.



Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος βράβευσαν τους Θοδωρή Πανταζόπουλο, Δημήτρη Πουλόπουλο για την προσφορά τους στο βόλεϊ.



Με την ολοκλήρωση του final-4, τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τον δήμαρχο Καλαμάτας και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος για την συμβολή του στην διοργάνωση του κυπέλλου ανδρών.


Σχετικά Άρθρα