Η Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί και συγχαίρει

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν την διοίκηση και την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23. Συγχαίρουν επίσης τον φιναλίστ του τελικού Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και φιναλίστ των ημιτελικών Παναθηναϊκό Α.Ο., Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων καθώς και το Σώμα των διαιτητών.

Αισθάνονται επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Δήμο Καλαμάτας και ειδικά τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο για την φιλοξενία της διοργάνωσης που ανέβασε ψηλά τον πήχη σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Αναβάθμισε το άθλημα και του έδωσε την ώθηση για να συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία τόσο σε συλλογικό όσο και σε Εθνικό επίπεδο. Με την πανέμορφη και φιλόξενη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας ανανεώνεται το βολεϊκό ραντεβού με την έναρξη της προετοιμασία της Εθνικής ανδρών.

Σε συνδυασμό με την επιτυχημένη διοργάνωση που έγινε στην Άρτα στην αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών, δικαίωσαν την διοίκηση της ΕΟΠΕ για τις επιλογές των πόλεων και των Δημοτικών Αρχών.
 
Ευχαριστούν επίσης τη Δημόσια Τηλεόραση της ΕΡΤ-3, την Ελληνική Αστυνομία και ειδικά την Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας, τους εθελοντές, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φιλάθλους της Καλαμάτας που δημιούργησαν υποδειγματική φίλαθλη εικόνα.

Είναι σίγουρο πως το ελληνικό βόλεϊ έγινε «πλουσιότερο». Μέσα και από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές μεταδόσεις προβλήθηκε θέαμα υψηλού επιπέδου, φωτίστηκαν όλα τα αστέρια των ομάδων, οι νέοι και ταλαντούχοι Έλληνες αθλητές που θα αποτελέσουν τη βάση των Εθνικών ομάδων. Κυρίως φωτίστηκε η ιδανική ατμόσφαιρα με την παρουσία αγνών φιλάθλων όλων των ομάδων, ενθουσιώδη νέα παιδιά και οικογένειες που έζησαν μία μοναδική εμπειρία μακριά από παθογένιες και υβριστικά οπαδικά συνθήματα. Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε μεγάλες δόξες του ελληνικού και πελοποννησιακού βόλεϊ και να τιμήσουμε τη μνήμη του τεράστιου ανθρώπου - αθλητή και προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Είναι σίγουρο πως το ελληνικό βόλεϊ απέκτησε περισσότερους φίλους και αυτή είναι η μεγάλη υπεραξία που δημιουργεί αυτή η διοργάνωση. Τα καλύτερα έρχονται...

Σχετικά Άρθρα