Στην Λάρισα το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Στην Λάρισα θα διεξαχθεί το final-4 το Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Με την αρωγή και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λάρισας και της Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.) για πρώτη φορά η τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα και στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Νεάπολης το διάστημα 29-31 Μαρτίου 2024.

Οι ακριβείς ημέρες και ώρες των αγώνων θα προκύψουν μετά και την ολοκλήρωση των προημιτελικών (6/3), την κλήρωση των ζευγαριών του final-4, καθώς και μετά από συνεννόηση με την Δημόσια Τηλεόραση που θα μεταδώσει τους αγώνες.*Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά διακρίνονται: Αστέριος Πατσιαούρας (Πρόεδρος Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας), Περικλής Μπακοδήμος (Εκτελεστικός Διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ.), Βασίλης Ακριβούλης (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.), Δημήτρης Κουρέτας (Περιφερειάρχης Θεσσαλίας), Σωτήρης Σουλούκος (Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού).

*Στην φωτογραφία εντός του κειμένου από αριστερά εμφανίζονται: Αστέριος Πατσιαούρας (Πρόεδρος Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας), Περικλής Μπακοδήμος (Εκτελεστικός Διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ.), Θανάσης Μαμάκος (Δήμαρχος Λάρισας), Βασίλης Ακριβούλης (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.), Μηνάς Ζαφειρίου (Μέλος Δ.Σ. Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.).

Σχετικά Άρθρα