Άνα Ζιβογίνοβιτς: «Η νίκη στη Σαντορίνη μας δίνει φτερά»

Magazine ,

Στα δύο πρώτα χρόνια της στο «Μελίνα Μερκούρη» δέθηκε όσο λίγες με τη φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο. Το 2015 που μετακόμισε για πρώτη φορά στον Πειραιά συστήθηκε στο ελληνικό κοινό ως Άνα Λαζάρεβιτς, όμως το καλοκαίρι του 2019 που επέστρεψε στον αγαπημένο της Ολυμπιακό μετά από απουσία δύο χρόνων σε Τουρκία και Ρουμανία παρουσιάστηκε ως Άνα Ζιβογίνοβιτς, καθώς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Στέφαν Ζιβογίνοβιτς (τερματοφύλακας στο πόλο του Ολυμπιακού).

Η 28χρονη Σέρβα αναδείχθηκε MVP της 8ης αγωνιστικής μετά την εμφάνισή της στην νίκη-ανατροπή της ομάδας της στην έδρα του ΑΟ Θήρας με 3-2 σετ και μιλώντας στο volleyball.gr αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Volleyleague που ανέβηκε επίπεδο αλλά και για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για το παιχνίδι με τον ΑΟ Θήρας: «Περιμέναμε εξαρχής ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στην έδρα της Σαντορίνης τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στα δύο πρώτα σετ δεν παίξαμε στο επίπεδο που μπορούμε ως ομάδα, όμως καταφέραμε να αντιστρέψουμε το εις βάρος μας 2-0 και πήραμε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς. Κλειδί θεωρώ είναι το πνεύμα που έχει αυτή η ομάδα που δεν παρατάει καμία φάση, κανένα παιχνίδι ακόμα και όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Αυτή η νίκη και ο τρόπος που ήρθε είναι πολύ καλό για την ψυχολογία μας. Κάναμε ανατροπή σε κατάμεστο γήπεδο και ακόμα έχουμε να δείξουμε πολλά πράγματα. Η νίκη αυτή μας δίνει... φτερά για να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά».



Για το πρώτο της βραβείο ως Ζιβογίνοβιτς: «Έκανα πλάκα με τον τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκο Κατσιούρα ότι δεν θα ήταν καλή ιδέα να αλλάξω το επίθετό μου στη φανέλα (γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενη που εκπροσωπώ επάξια το επίθετο του σύζυγού μου».

Που αφιερώνει το βραβείο: «Πάντα ένα ατομικό βραβείο προέρχεται από την ομαδική δουλειά και εγώ δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να το κατακτήσω χωρίς τις συμπαίκτριές μου και το προπονητικό επιτελείο. Τους το αφιερώνω, όπως επίσης και στην μητέρα μου».

Για το φετινό πρωτάθλημα και τους στόχους του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη:
«Το πρωτάθλημα έχει δυναμώσει αρκετά τα δύο τελευταία χρόνια που έλειπα και αυτό είναι πολύ θετικό. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τίτλους και να δίνει το 100% σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Εννοείται πως θέλουμε να φθάσουμε ως το τέλος σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε, όμως κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε. Αν παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε σε κάθε αγώνα, τότε πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά Άρθρα