Κύπελλο γυναικών - Παναθηναϊκός ΑΟ: Δηλώσεις Οικονόμου, Χατζηευστρατιάδου

NEWS ,

Την δική του αφιέρωση για το κύπελλο που κατέκτησε ο Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο στο Ηράκλειο Κρήτης έκανε ο προπονητής των πρασίνων Απόστολος Οικονόμου.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και για την προσπάθεια των αθλητριών μου. Θέλω να αφιερώσω το τρόπαιο στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Τάκη Μαλακατέ και τον χορηγό της ομάδας Θάνο Αραγιάννη που βοήθησε στο να στηθεί αυτή η ομάδα. Το δύσκολο ήταν να γίνει η αρχή. Τώρα οφείλουμε να βάλουμε τον σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών».

H κεντρική του Παναθηναϊκού Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα που νιώθω Από την αρχή της σεζόν είχαμε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά. Μας βγήκε η πίστη ειλικρινά. Στο τέλος φάνηκε ποιος το ήθελε περισσότερο και ποιος είναι πραγματικός νικητής. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, σε όλα τα σταφ και τις αθλήτριες ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός ήρθε για να μείνει και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς που μας ακολουθούν όπου και αν είμαστε».

Σχετικά Άρθρα