Final-4 Κυπέλλου ανδρών: Η Γλυφάδα κέρδισε το στοίχημα

NEWS ,

Το διήμερο του Final-4 του Κυπέλλου ανδρών ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τον τίτλο και το ελληνικό βόλεϊ να κερδίζει (λίγες ημέρες μετά την αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών) τις εντυπώσεις από τη διοργάνωση που εξελίχθηκε σε μια πραγματική γιορτή του αθλήματος.

Οι τέσσερις φιναλίστ (ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου ONEX, Ολυμπιακός, Πήγασος Πολίχνης) αποζημίωσαν τον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», το οποίο πραγματικά έχει μεταμορφωθεί σ' ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό γήπεδο.

Αθλητές των ομάδων της Αττικής, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, παλιές δόξες του αθλήματος και απλός κόσμος, ανάμεσα τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρώην Υπουργός Τουρισμού και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρώτας, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεοντάριτης απόλαυσαν ένα εξαιρετικό θέαμα αντάξιο του θεσμού.

Παρούσα  φυσικά η Δημοτική Αρχή της πόλης, ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα στην άρτια οργάνωση του Final-4, ως άξιοι οικοδεσπότες μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Μετά από δύο χρόνια που η πανδημία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή των αγώνων του Κυπέλλου ανδρών, η Γλυφάδα, όπως και το 2016 στην αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών και το 2017 στη διοργάνωση των γυναικών κέρδισε και πάλι το στοίχημα

Σχετικά Άρθρα