Άθλος Ορεστιάδας - Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας (2ος αγώνας μπαράζ παραμονής, 4/5, 19:00)

NEWS ,

Τον δεύτερο αγώνα μπαράζ θα δώσουν την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 19:00 (Live Streaming) στο στάδιο Νίκος Σαμαράς της Ορεστιάδας ο τοπικός Άθλος και ο Φίλιππος Βέροιας.

Στον πρώτο αγώνα ο Άθλος νίκησε στη Βέροια με 3-1 σετ και έχει το πλεονέκτημα για να πανηγυρίσει την πρώτη άνοδο του στην επαγγελματική κατηγορία, 15 χρόνια μετά τον υποβιβασμό της Ορεστιάδας.

Ο ακραίος του Άθλου Δημήτρης Ριζόπουλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο και το κλειστό της ακριτικής πόλης αναμένεται να είναι κατάμεστο: "Είναι ένας ιστορικός αγώνας για το βόλεϊ της Ορεστιάδας και ειδικά για τον Άθλο. Πιστεύω πως το γυμναστήριο της πόλης θα είναι μικρό για να χωρέσει όλον τον κόσμο που θέλει να είναι στο πλευρό μας. Απέχουμε μία νίκη από το να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας".

Τελικός επιβίωσης είναι για τον Φίλιππο Βέροιας καθώς μόνο με νίκη θα γυρίσει στην έδρα του τη σειρά, διαφορετικά θα ολοκληρώσει την πορεία του στην επαγγελματική κατηγορία.

Ο προπονητής του Φιλίππου Τάκης Χριστοφορίδης είπε: «Πάμε να παίξουμε στην Ορεστιάδα, ελεύθερα και χωρίς άγχος. Έχουμε προετοιμαστεί, όσο μπορούμε καλύτερα για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας ανήκουν για την παραμονή. Νομίζω πως στο β’ ματς το άγχος θα το έχει η Ορεστιάδα, αφού αν χάσει, το πλεονέκτημα έδρας επιστρέφει πάλι στη Βέροια».

Ο διαγώνιος του Φιλίππου Βέροιας Παναγιώτης Βαρβεσιώτης δήλωσε:
«Αύριο είναι το σημαντικότερο ματς της χρονιάς... Αν κερδίσουμε φέρνουμε τη σειρά των αγώνων στα ίσα και έχουμε μία τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουμε στην έδρα μας την παραμονή μας. Στον προηγούμενο αγώνα όλα τα παιδιά δώσαμε το 100% και το ίδιο θα πράξουμε και στην Ορεστιάδα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε.

Ο πασαδόρος του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας Αλέξανδρος Γραμμενούδης δήλωσε:
«Το αυριανό παιχνίδι με την Ορεστιάδα αποτελεί για εμάς «ζήτημα ζωής και θανάτου». Θεωρώ πως κάθε αθλητής που έρχεται να παίξει στον Έβρο, νιώθει την φιλοξενία των φιλάθλων της ακριτικής έδρας. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα, αλλά δεν μας φοβίζει τίποτα. Όπως και στη Βέροια, θα μπούμε με το ίδιο πάθος και θα διεκδικήσουμε από την αρχή ό,τι μας ανήκει. Έχουμε προετοιμαστεί καλύτερα τακτικά και τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».

Το πρόγραμμα των αγώνων (η παραμονή του Φιλίππου ή η άνοδος του Άθλου κρίνεται στις 2 νίκες)

Πρώτο παιχνίδι - Σάββατο 30 Απριλίου 2022


ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας 1-3 (25-22, 22-25, 19-25, 21-25) (νίκες: 0-1)
Διαιτητές: Παπαδογούλας - Παπακοσμάς, Γραμματεία: Καρυπίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης

Δεύτερο παιχνίδι - Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

«Ν. Σαμαράς» Ορεστιάδα 19.00: ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Γραμματεία: Σαρδάνη.

Τρίτο παιχνίδι - Σάββατο 7 Μαΐου 2022 (Αν χρειαστεί)

«Δ. Βικέλας» Βέροιας -: ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

Σχετικά Άρθρα