Αμποντάντζα: «Δεν έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις»

NEWS ,

Ο Μαρτσέλο Αμποντάντζα σίγουρα θα ήθελε να δει την εθνική να κλείνει τον όμιλο με μια νίκη, αλλά παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε αδειάσει από ενέργεια μετά την πρόκριση.

«Σίγουρα μια ήττα δεν ικανοποιεί κανέναν... Δυστυχώς όπως και κόντρα στη Βοσνία έτσι και σήμερα φάνηκε ότι δεν είχαμε άλλη ενέργεια. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στα δύο πρώτα σετ παλέψαμε, ωστόσο στη συνέχεια ήταν φανερό ότι πνευματικά δεν είχαμε το κουράγιο για να διεκδικήσουμε κάτι», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός και στην ερώτηση αν θεωρεί φυσιολογικό αυτό που συνέβη στα δύο τελευταία ματς απάντησε με νόημα:

«Όλα μπορούν να συμβούν στον αθλητισμό. Σε μια έμπειρη ομάδα κάτι τέτοιο δεν θα ήταν φυσιολογικό. Εμείς όμως δεν είμαστε ακόμη σ' αυτό το επίπεδο πνευματικά. Είμαστε μια άπειρη ομάδα η οποία τώρα χτίζεται και διαμορφώνει χαρακτήρα. Η νίκη είναι πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά σ' αυτές τις περιπτώσεις κάποιες ήττες βοηθούν. Γενικά είχαμε ένα πολύ απαιτητικό καλοκαίρι, τα κορίτσια δούλεψαν εξαιρετικά, πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η πρόκριση στο ευρωπαϊκό και τώρα έχουμε χρόνο μπροστά μας για να δούμε πως θα βελτιωθούμε».

Σχετικά Άρθρα