Γιώργος Καραμπέτσος: «Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν αλλά οι κατασχέσεις μας φρενάρουν»

NEWS ,

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΕΟΠΕ, για τις προκρίσεις των Εθνικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στην διαιτησία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος στη κλήρωση της Volley League.

Η κλήρωση έγινε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας να τον ευχαριστεί τον κ. Αυγενάκη να την οικονομική ενίσχυση προς την ΕΟΠΕ, χαρακτηρίζοντάς τον σωτήρα του Ελληνικού βόλεϊ.

"Θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Η αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής και η επιστροφή στα πλέι οφ θα βοηθήσει πολύ. Η ΕΟΠΕ από την πλευρά της έχει τη διαιτησία και όπως έχει αποδειχτεί πάμε πολύ καλά. Η παρουσία του Νώντα Γεροθόδωρου στο Μουντιάλ το επιβεβαιώνει. Από τη σκοπιά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να προσφέρουμε  για να βελτιωθούμε κι άλλο τα πράγματα. Είμαστε αγαπημένοι όλοι στο βόλεϊ. Έχουμε και την τύχη να μας αγαπάει ο υπουργός πιο πολύ από όλους. Οπως έχω πει πως είναι ο σωτήρας του αθλητισμού. Βέβαια, εάν δεν μου δώσει τα λεφτά τις επόμενες 15 ημέρες που μου έχει υποσχεθεί θα φύγω. Απλά. Είναι ευκαιρία να θυμίσω πως παρέλαβα την ΕΟΠΕ με 7 εκατομμύρια Ευρώ χρέη και 501 πιστωτές. Έχουμε κάνει προσπάθειες αλλά εδώ και δύο μήνες υπάρχει κατάσχεση 300.000 Ευρώ. Η ομοσπονδία μας λειτουργεί με κλειστούς λογαριασμούς. Αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει άλλους μικρούς δέκα κατασχέσεις. Εμείς ξέραμε τους 10 μικρούς Μήτσους. Η ΕΟΠΕ έχει 10 τους μικρούς κατασχέτες. Θα έρθει ντόμινο κατασχέσεων. Θέλω όμως απόψε να κλείσουμε αισιόδοξα. Θέλω να συγχαρώ τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών για τις δύο προκρίσεις στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία της Volley League ανδρών. Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν".

Σχετικά Άρθρα