Συνάντηση ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ για τα ανοικτά ζητήματα στο επαγγελματικό βόλεϊ

NEWS ,

Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έγινε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου και των Γιάννη Αχιλλεόπουλου, Παναγιώτη Πελεκούδα που εκπροσώπησαν τον ΠΑΣΑΠ.

Στην ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνονταν θέματα που εκκρεμούν και αφορούν στο πρωτάθλημα Volley League και θέματα που απασχολούν τις σχέσεις μεταξύ των Τ.Α.Α. και των Αμειβομένων Αθλητών .

Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και από όλες τις πλευρές κατατέθηκαν προτάσεις για:

Ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την καταπολέμηση χειραφέτησης αγώνων και ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων (παράγοντες / προπονητές / / αθλητές).

Ενέργειες για την συγκρότηση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών με σκοπό την έκδοση αποφάσεων για εκκρεμείς υποθέσεις και την εκ νέου λειτουργία της Επιτροπής για τυχόν νέες υποθέσεις.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Συζητήθηκε το θέμα του αριθμού των αλλοδαπών αθλητών .

Συζητήθηκε το θέμα του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν στη Volley League ανδρών από την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα με σκοπό τη βελτίωση υπηρεσιών των ΤΑΑ και της αναβάθμισης του πρωταθλήματος Volley League ανδρών.

Συμφωνήθηκε πως από την πλευρά του ΠΑΣΑΠ να κατατεθούν προς την ΕΣΑΠ συγκεκριμένες προτάσεις το αργότερο έως το τέλος του μήνα (Μαρτίου).

Συμφωνήθηκε πως η συγκεκριμένη διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το Πάσχα (16/4) ώστε να γνωρίζουν όλα τα μέρη πως θα πορευθούν εν όψει της επόμενης (2023-24) και μεθεπόμενης (2024-25) αγωνιστικής περιόδου.

Σχετικά Άρθρα