Κύπελλο Ανδρών: Η Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί και συγχαίρει

NEWS ,

Ένα αξέχαστο διήμερο στην Λάρισα γεμάτο συγκινήσεις ολοκληρώθηκε και το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών 2024 πέρασε στην ιστορία ως ένα από τα κορυφαία του θεσμού.

Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ανδρικού βόλεϊ.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. συγχαίρουν την διοίκηση, τους αθλητές και τους προπονητές του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τον άξιο φιναλίστ Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, καθώς και τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και τον Π.Α.Ο.Κ. για το υψηλού επιπέδου θέαμα που προσέφεραν στον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο αλλά και σε όσους παρακολούθησαν του αγώνες από την Δημόσια Τηλεόραση.

Επίσης, ευχαριστούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Δημήτριο Κουρέτα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Σωτήριο Σουλούκο, τον Δήμο Λαρισαίων και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αθανάσιο Μαμάκο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ηρακλή Γερογιώκα, καθώς και όλο το προσωπικό της Περιφέρειας και του Δήμου.

Τη διοίκηση του Ε.Α.Κ. Λάρισας και τον Πρόεδρο Χρήστο Μαϊμουλιώτη και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και τον Πρόεδρο Αστέριο Πατσιαούρα και τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Ακριβούλη για την αμέριστη υποστήριξή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τους ανήκει το μεγαλύτερο κομμάτι της οργανωτικής επιτυχίας.

Ευχαριστούν τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας που εργάστηκαν σκληρά για τα μέτρα Τάξης και Ασφάλειας και ιδιαίτερα τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας Αγάπιο Χαρακόπουλο.

Ευχαριστούν την διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και τα στελέχη του Αθλητικού Τμήματος για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων.

Ευχαριστούν τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την προβολή της διοργάνωσης.

Τους χορηγούς και υποστηρικτές που για άλλη μία φορά έδειξαν την στήριξή τους στην Ομοσπονδία και στο Ελληνικό Βόλεϊ.

Κυρίως, ευχαριστούν τα σωματεία βόλεϊ που συμμετείχαν με τα μέλη και τις ακαδημίες τους στη μεγάλη γιορτή του ανδρικού βόλεϊ, καθώς και τους εθελοντές και τους φιλάθλους της Λάρισας για την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Σχετικά Άρθρα