Δήλωση του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου

NEWS ,

Με την ολοκλήρωση όλων των εθνικών πρωταθλημάτων ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου των Εθνικών πρωταθλημάτων θέλω να συγχαρώ τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές που εξασφάλισαν τίτλους και ανόδους. 

Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν με την ψυχή τους και το σώμα τους δίνοντας όλες τις δυνάμεις τους ανεξάρτητα από τις θέσεις που κατέλαβαν στις τελικές κατατάξεις. 

Το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού ανέβασε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον, τη θέαση και την τηλεθέαση στο άθλημα που υπηρετούμε. Συγχαίρω ιδιαίτερα τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές, τους συνεργάτες τους και κυρίως τους παράγοντες που αφιερώνουν τη ζωή τους στο άθλημα και νυχθημερόν είναι οι αφανείς ήρωες. 

Ευχαριστώ το Σώμα των διαιτητών και ειδικά τα νέα παιδιά, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, των χορηγών και της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. Από σήμερα κιόλας αρχίζει ο πλούσιος απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 σε συλλογικό επίπεδο και ο σχεδιασμός για τη σεζόν 2024-25. Τη σκυτάλη λαμβάνουν σταδιακά τα Εθνικά συγκροτήματα, τα Κλιμάκια, τα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα καθώς και η αγωνιστική περίοδος στο μπιτς βόλεϊ. 

Οι επίλεκτες αθλήτριες και οι επίλεκτοι αθλητές μαζί με τους έμπειρους προπονητές θα βάλουν και εφέτος ψηλά τον πήχη. Θα ήθελα επίσης να ενημερώσω την κοινότητα του βόλεϊ πως μετά από ακούραστη, συνεπή και επίμονη προσπάθεια η διοίκηση μας έκλεισε οριστικά το χρέος προς την εταιρεία που είχε αναλάβει τη φύλαξη και συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου της Παιανίας. 

Η ολική εξυγίανση των χρεών που αναλάβαμε οδεύει σταδιακά σε οριστικό κλείσιμο με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της ΕΟΠΕ και του ελληνικού βόλεϊ. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία, καλό μήνα και καλή Ανάσταση.
 Γιώργος Καραμπέτσος Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.»

Σχετικά Άρθρα