ΑΟ Αιγάλεω: Οι δηλώσεις μετά την ιστορική άνοδο

PRE LEAGUE ,

Ιστορία έγραψε το Αιγάλεω με την άνοδο στη Volley League Γυναικών. Δείτε τι δήλωσαν λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας από τον πρόεδρο της ομάδας Παντελή Βλάχο, την προπονήτρια Αγγελική Αντωνιάδη και τις ακραίες Νάσια Φακοπουλίδου, Μάρα Ράπτη.

Παντελής Βλάχος: «Το αξίζαμε»

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Στο προπονητικό τιμ, στις αθλήτριες. Είχαν μεγάλη ψυχή και γύρισαν το παιχνίδι. Το αξίζαμε να ανέβουμε. Θέλω να συγχαρώ και τη διαιτησία των Μυλωνάκη, Οικονόμου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως και των εποπτών. Όλη τη χρονιά η διαιτησία έδωσε μαθήματα και τέτοιους διαιτητές χρειάζεται το ελληνικό βόλεϊ.

Στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς είχαμε σταθερότητα, με εξαίρεση 2-3 παιχνίδια. Αυτή η άνοδος είναι αφιερωμένη σε όλο το Αιγάλεω και στον φίλο μου Θοδωρή που έφυγε από τη ζωή. Ήταν δίπλα μας και μας βοηθούσε πολύ».

Αγγελική Αντωνιάδη: «Επιτέλους Volley League»

«Γράψαμε ιστορία. Επιτέλους Volley League. Μπήκαμε αρκετά αγχωμένα στο παιχνίδι, όμως στη πορεία βρήκαμε ρυθμό και κάναμε αυτή τη ανατροπή. Το Αιγάλεω είναι για τα δύσκολα. Το παλέψαμε μέχρι μέχρι τέλους και μαζί με τον κόσμο που ξεσηκώθηκε γράψαμε ιστορία. Ήταν ένα παιχνίδι με τεράστια ένταση αλλά στο τέλος τα συναισθήματα είναι μόνο χαράς».

Νάσια Φακοπουλίδου: «Παίξαμε η μία για την άλλη»

«Μπήκαμε πολύ φοβισμένα. Στο τρίτο σετ μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε να μπούμε να παίξουμε η μία για την άλλη. Με την ομαδικότητα γύρισε το παιχνίδι. Ήμασταν όλες μία γροθιά και παλέψαμε μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε. Την άνοδο την αφιερώνω στην οικογένειά μου που είναι το στήριγμά μου και στις συμπαίκτριές μου. Παρόλο που μας αμφισβήτησαν καταφέραμε να σηκώσουμε κεφάλι να πάρουμε αυτό που αξίζαμε».

Μάρα Ράπτη: «Ήθελε ψυχή»

«Το παιχνίδι ήθελε μεγάλη ψυχή για να γυρίσει από το 0-2. Ακόμα και σε εκείνο το σημείο πιστεύαμε ότι στο τέλος δεν θα χάσουμε. Μόνο με ομαδικότητα μπορούσε να γυρίσει και συνολική προσπάθεια από όλες. Το χρωστούσαμε στον εαυτό μας για όλα αυτά που περάσαμε μέσα στη σεζόν. Θέλω να αφιερώσω την άνοδο στον παππού μου που έχει φύγει από τη ζωή, στην οικογένειά μου και στην ομάδα».

Σχετικά Άρθρα