Πετρ Ματεγιόφσκι: «Ο ΟΠΑΠ στηρίζει διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις» (video)

SNOW VOLLEYBALL ,

Ο Πετρ Ματεγιόφσκι, Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, μεγάλου χορηγού του 2ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Snow Volley, βρέθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών.

Ο Πετρ Ματεγιόφσκι μίλησε στην κάμερα της Ε.Ο.Π.Ε. για τη στήριξη του ΟΠΑΠ σε διασκεδαστικές και ξεχωριστές από τα συνηθισμένα εκδηλώσεις, όπως αυτή του snow volley, καθώς στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει διασκέδαση στο κοινό και μοναδικές εμπειρίες.

Πιο συγκεκριμένα ο Πετρ Ματεγιόφσκι δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πέρυσι ήμασταν στα Καλάβρυτα, ενώ φέτος στο Μαίναλο με εξαιρετικό καιρό! Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι έχει έρθει τόσος κόσμος και τόσοι αθλητές από όλη την Ελλάδα, για να διαγωνιστούν και να περάσουν καλά, κάνοντας κάτι που ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα δεν θα φανταζόταν να κάνει -δηλαδή να παίζει βόλεϊ στο χιόνι! Ο ΟΠΑΠ είναι κατεξοχήν μία εταιρεία που προσφέρει ψυχαγωγία και για αυτό είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που έχουμε την δυνατότητα να στηρίζουμε μοναδικά αθλήματα και εκδηλώσεις όπως αυτή του snow volley. Επίσης, η μπάντα των Burger Project, που έπαιξε πρόσφερε υπέροχο θέαμα και διασκέδαση, γι' αυτό όσοι δεν καταφέρατε να έρθετε, ελάτε του χρόνου!  Θα είναι και πάλι μία εκπληκτική εκδήλωση».

Για την στήριξη του ΟΠΑΠ και την επόμενη χρονιά: «Όλα είναι ανοιχτά. Είναι εκπληκτική εκδήλωση! Υποστηρίζουμε όλες τις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και το snow volley είναι μία από αυτές, οπότε θα το συζητήσουμε».

*Στη φωτογραφία ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής απονέμει τιμητική πλακέτα στον  Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ Πετρ Ματεγιόφσκι.

Σχετικά Άρθρα