Εντυπωσιακά πλάνα σε έξι τηλεοπτικά κανάλια από το Μαίναλο (photos - videos)

SNOW VOLLEYBALL ,

Στην εκπομπή Sportify της ΕΡΤ1 ήταν καλεσμένες την Πέμπτη 7/2 οι Βάσω Καραντάσιου, Πένυ Καραγκούνη σε απευθείας μετάδοση από την πλατεία Άρεως στην Τρίπολη με τον δημοσιογράφο Νίκο Παγιωτέλη.




Στην εκπομπή «Φωλιά των Κου-Κου» του STAR με παρουσιαστές την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη έγινε η πρώτη ζωντανή σύνδεση του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley. Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας παρουσίασε το νέο χειμερινό άθλημα στους τηλεθεατές του STAR και έδειξε εντυπωσιακά πλάνα από το ηλιόλουστο Μαίναλο.




Την Παρασκευή 8/2 στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ1 με παρουσιαστές τους Νίκο Μερτζάνη, Κώστα Λασκαράτο και Μάριον Μιχελιδάκη μίλησαν ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Χρήστος Σίμος και ο Τεχνικός Σύμβουλος Εθνικών ομάδων beach volley Μανώλης Ρουμελιώτης για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley.




Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Χρήστος Σίμος, ο Τεχνικός Σύμβουλος Εθνικών ομάδων beach volley Μανώλης Ρουμελιώτης μαζί με τον δημοσιογράφο Νίκο Παγιωτέλη από την πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, μίλησαν στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» με παρουσιαστή τον Πάνο Μπλέτσο για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley.


 

Η Βάσω Καραντάσιου και ο Μανώλης Ρουμελιώτης φιλοξενήθηκαν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με παρουσιαστή τον Νίκο Μάνεση και μίλησαν για την εμπειρία τους στο 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley στο Χ.Κ. Μαινάλου.





Το Σάββατο 9/2 ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής μίλησε στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ2 με παρουσιαστές τον Γιάννη Σκάλκο και την Ευρυδίκη Χάντζιου για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης και η Ε.Ο.ΠΕ.




Η Βάσω Καραντάσιου μίλησε στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με παρουσιάστρια την Φαίη Μαυραγάνη στο Open TV για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley.




Ο Στέφανος Κοτσόλης με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Open Sport» του Open TV με παρουσιαστή τον Μανώλη Σφακάκη για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley.





Ο Στέφανος Κοτσόλης που ήταν από τους προσκεκλημένους του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley μίλησε στα κανάλια Novasports για την εμπειρία του στο χιόνι.





Στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Με το 3» με παρουσιάστρια την Έλσα Ποιμενίδου μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και ο ιδιοκτήτης του Χ.Κ. Μαινάλου Θοδωρής Χρονόπουλος από την πλατεία Άρεως στηn Τρίπολη.




Την Κυριακή 10/2 η Πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του beach volley Βάσω Καραντάσιου και ο υπεύθυνος ανάπτυξης του snow volley Παύλος Μπελιγράτης μίλησαν στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ2 με παρουσιαστές τον Γιάννη Σκάλκο και την Ευρυδίκη Χάντζιου για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley.




Εντυπωσιακά πλάνα κατέγραψε και η κάμερα του XtremeGreece όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.


Snow Volley 2019 Mainalo Greece from XtremeGreece on Vimeo.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Goal Χωρίς Σύνορα» με παρουσιαστή τον Μιχάλη Τσώχο μίλησε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στέφανος Κοτσόλης από το Μαίναλο και το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley.




To βίντεο που δημιούργησε ο ΟΠΑΠ, ο μέγας χορηγός της διοργάνωσης μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα