ΚΥΑΝΑ MVP της 10ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών η Πάνι Πετοβάρι

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Η  Πάνι Πετοβάρι του Α.Ο. Αιγάλεω είναι η ΚΥΑΝΑ MVP της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2022-2023.

Η διαγώνια από την Ουγγαρία ήταν η κορυφαία του Αιγάλεω, στη παρθενική του νίκη στη Volley League γυναικών. Συγκεκριμένα πέτυχε 22 πόντους με 18/25 τελειωμένες επιθέσεις (72% αποτελεσματικότητα) και 4 μπλοκ στη νίκη με 3-0 σετ στην έδρα του Ζ.Α.Ο.Ν..

Η Πάνι Πετοβάρι γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1997 στην Ουγγαρία και για πρώτη φορά στη καριέρα της αγωνίζεται μακριά από τη χώρα της.

Πάνι Πετοβάρι: «Εύκολη απόφαση να έρθω στην Ελλάδα»

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Πάνι Πετοβάρι δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Ζ.Α.Ο.Ν.: «Ξέραμε από πριν πόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν και είχαμε δουλέψει σκληρά. Ήταν η πρώτη μας νίκη και τη χρειαζόμασταν. Από το ξεκίνημα του αγώνα ήμασταν συγκεντρωμένες, ακολουθήσαμε τη τακτική μας και όλα πήγαν όπως θέλαμε».

Για το αν αδικούν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα τη προσπάθεια της ομάδας: «Πιστεύω πως η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά. Αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Ελπίζω η νίκη που πετύχαμε με τον Ζ.Α.Ο.Ν. να είναι η αρχή για έναν καλύτερο δεύτερο γύρο».

Για την απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα: «Ήταν εύκολη απόφαση να φύγω από την Ουγγαρία γιατί ήταν κάτι που ήθελα και είχα στοχεύσει. Είμαι χαρούμενη που έκανα αυτό το βήμα στη καριέρα μου και ήρθα στην Ελλάδα. Το Αιγάλεω είναι μία φιλόδοξη ομάδα και σίγουρα βοήθησε το γεγονός ότι υπέγραψε εδώ και η Μπερναντέτ Ντεκανί, με την οποία είμαστε φίλες».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Πριν υπογράψω ενημερώθηκα ότι το ελληνικό πρωτάθλημα κάθε χρόνο δυναμώνει και ανεβαίνει επίπεδο. Η μέχρι στιγμής εμπειρία μου εδώ δείχνει ακριβώς αυτό. Ένα πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες και κάθε αγώνας είναι δύσκολος και θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Για την Ελλάδα: «Μου αρέσει πολύ η χώρα. Ο καιρός είναι φανταστικός, η ελληνική κουλτούρα είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω στη θαλάσσα και να εξερευνώ νέα μέρη. Μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα».

Η καλύτερη επτάδαΔιαγώνια: Πάνι Πετοβάρι (Α.Ο. Αιγάλεω) 22π. (18/25 επ., 4 μπλοκ).

Πασαδόρος:
Όλγα Βεργίδου (Π.Α.Ο.Κ.) 3π. (1/3 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ).

Ακραίες: Αντόρα Ανάε (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 17π. (13/28 επ., 4 μπλοκ, 83% υπ. - 54% άριστες), Γιαμίλα Νίζετιχ (Α.Ε.Κ.) 23π. (21/43 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 54% υπ. - 19% άριστες).

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Α.Ε.Κ.) 11π. (10/13 επ., 1 μπλοκ), Μαρκέλλα Παπαγεωργίου (Α.Σ.Π. Θέτις) 9π. (5/9 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ).

Λίμπερο: Ιφιγένεια Σαμπάτη (Ηλυσιακός Α.Ο.) (61% υπ. με 48% άριστες σε 31 υποδοχές).

ΚΥΑΝΑ MVP της Volley League Γυναικών 2022-23

1η αγωνιστική: Όλγα Στράντζαλη (Π.Α.Ο.Κ.)
2η αγωνιστική: Μάρθα Ανθούλη (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
3η αγωνιστικήGyselle Silva (Κούβα - Α.Ε.Κ.)
4η αγωνιστική: Audriana Fitzmorris (Η.Π.Α. - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)
7η αγωνιστική: Anna Mebus (Ολλανδία - Α.Ο. Λαμίας 2013)
8η αγωνιστική: Payton Caffrey (Η.Π.Α. - Π.Α.Ο.Κ.)
9η αγωνιστική: Leah Hardeman (Η.Π.Α. - Α.Σ.Π. Θέτις)
10η αγωνιστική: Panni Petovary (Ουγγαρία - Α.Ο. Αιγάλεω)

Σχετικά Άρθρα