Η Αναστασία Σιρίνινα KYANA MVP της 9ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Η Αναστασία Σιρίνινα της Θέτιδας Βούλας είναι η KYANA MVP της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Η Ελληνίδα κεντρική με 13 πόντους (12/22 επ., 1 μπλοκ) ήταν η κορυφαία της ομάδας της στην νίκη με 3-1 σετ επί της ΑΕΚ, βοηθώντας την ομάδα της να ανέβει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα ήταν και αυτή που διαμόρφωσε το 25-20 στο τέταρτο σετ, δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς για την σπουδαία αυτή νίκη.

Η Αναστασία Σιρίνινα γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου του 1995 και για πρώτη φορά στην καριέρα της αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήρια σε αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Στην Θέτιδα Βούλας βρίσκεται από το 2017, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στον Μεσσηνιακό, στο Μαρκόπουλο και στον Πανιώνιο.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και όσους με έχουν στηρίξει αυτά τα χρόνια. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία και η νίκη επιβεβαιώνει ότι η ομάδα "δένει" και ανταποκρίνεται. Πιστεύω η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση από όλα τα κορίτσια θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος, και περιμένω με πολύ ενδιαφέρον το δεύτερο μισό.Σχετικά με τον τίτλο του MVP, αισθάνομαι ότι είναι μια αναγνώριση της συνολικής προσπάθειας, νιώθω ότι έχω να δώσω ακόμα παραπάνω και εν τέλει κρατάω τη συνεργασία και το αίσθημα της νίκης. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για επίτευξη μεγαλυτέρων στόχων» σχολίασε η Αναστασία Σιρίνινα με αφορμή την ανάδειξή της ως KYANA MVP της 9ης αγωνιστικής.

Η κορυφαία επτάδα της 9ης αγωνιστικής



Πασαδόρος: 
Άμπερ Όλσον (ΑΣΠ Θέτις) 2π. (2 άσσοι)

Διαγώνια: Μίλιτσα Κούμπουρα (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 26π. (23/36 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ).

Κεντρικές: Αναστασία Σιρίνινα (ΑΣΠ Θέτις) 13π. (12/22 επ., 1 μπλοκ), Γεωργία Αργυρίου (ΑΟ Λαμίας 2013), 14π. (8/15 επ., 3 άσσοι, 3 μπλοκ)

Ακραίες: Μαριένα Χέιντεν (ΑΣΠ Θέτις) 20π. (15/52 επ., 5 άσσοι,  62% υπ. – 56% άριστες), Ναταλία Φερνάντες (ΑΟ Θήρας) 15π. (11/27 επ., 4 άσσοι, 38% υπ. – 19% άριστες).

Λίμπερο: Μαρτίνα Ξανθοπούλου (ΠΑΟΚ), (62% υπ. – 44% άριστες σε 16 υποδοχές)

ΚΥΑΝΑ MVP της Volley League Γυναικών 2023-24

1η αγωνιστική:
Μαριαλένα Αρτακιανού (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Julie Lengweiler (Ελβετία - Α.Σ. Άρης)
3η αγωνιστική: Liset Blanco (Κούβα - Α.Ε.Κ.)
4η αγωνιστική: Sherridan Atkinson (Η.Π.Α. - Παναθηναϊκός Α.Ο.)
5η αγωνιστική: Φερονίκη Ζιώγα (Ηλυσιακός Α.Ο.)
6η αγωνιστική: Νάσια Φακοπουλίδου (Ο.Φ.Α. Απολλώνιος)
7η αγωνιστική: Leandra Olinga-Andela (Γαλλία - Α.Ο. Λαμίας 2013)
8η αγωνιστική: Yamila Nizetich (Αργεντινή - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
9η αγωνιστική: Αναστασία Σιρίνινα (Α.Σ.Π. Θέτις)

Σχετικά Άρθρα