Η Ταϊάνα Ροντρίγκες Σοάρες MVP της 4ης αγωνιστικής

MVP ,

Η Βραζιλιάνα διαγώνια Ταϊάνα Ροντρίγκες Σοάρες του Α.Ο.Φ. Πορφύρα είναι η MVP της 4ης αγωνιστικής, η οποία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με τις αναμετρήσεις του Άρη με τον Ηλυσιακό και του Αίαντα Ευόσμου με τον Πορφύρα.

Η Ταϊάνα Ροντρίγκες ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη νίκη του Πορφύρα στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου με 3-1 σετ και με 38 πόντους έκανε ρεκόρ πόντων στην ιστορία της ομάδας του Πειραιά στη Volley League Γυναικών. Η Ροντρίγκες πέτυχε 38 πόντους σε 4 σετ με 38/73 τελειωμένες επιθέσεις (52% αποτελεσματικότητα).

Για την ανάδειξή της ως MVP η Ταϊάνα Ροντρίγκες δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τον Πορφύρα, για την ευκαιρία που μου έδωσε και για την σιγουριά που μου παρέχει. Δουλεύουμε σκληρά κάθε ημέρα και αυτό το βραβείο είναι η συγκομιδή που ήλθε από όσα σπείραμε. Τα κορίτσια, το προπονητικό τιμ και ο κύριος Νίκος, ο Πρόεδρος της ομάδας, με βοηθούν πάρα πολύ. Αυτή η διάκριση ήλθε χάρη σε εκείνους».

Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

OI MVP ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2020-2021

1η αγωνιστική: Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Γιάσμιν Μπεντάρτ (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)
3η αγωνιστική: Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Α.Σ.Π. Θέτις)
4η αγωνιστική: Ταϊάνα Ροντρίγκες Σοάρες (Α.Ο.Φ. Πορφύρας)
5η αγωνιστική: Γιάσμιν Μπεντάρτ (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)
6η αγωνιστική:
7η αγωνιστική:
8η αγωνιστική:
9η αγωνιστική:
10η αγωνιστική:
11η αγωνιστική:
12η αγωνιστική:
13η αγωνιστική:
14η αγωνιστική:

Σχετικά Άρθρα