Πρώτη προπόνηση της Εθνικής γυναικών στην Τσιανγκ Μάι

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Παρά τη φυσιολογική κούραση από το πολύωρο ταξίδι, η Εθνική γυναικών πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στην Ταϊλάνδη.

Η γαλανόλευκη έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (18/8) στην Τσιανγκ Μάι, έπειτα από περίπου 24 ώρες ταξιδιού, και λίγες μόλις ώρες αργότερα βρέθηκε στο γήπεδο για να ξεκινήσει το πρόγραμμά της. Η προπόνηση διεξήχθη στο βοηθητικό προπονητήριο των εγκαταστάσεων του Chiang Mai International Exhibition & Convention Centre, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν και οι αγώνες του Γ’ ομίλου.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης, με χαλαρούς ρυθμούς, ώστε οι διεθνείς να ξεμουδιάσουν από το ταξίδι. Από την Τρίτη 19 Αυγούστου η ομάδα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, με βάρη το πρωί, ενώ το απόγευμα θα δώσει φιλικό αγώνα με το Μεξικό. Να αναφερθεί ότι η Ταϊλάνδη είναι τέσσερις ώρες μπροστά από την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας:

Γ' Όμιλος (Τσιάνγκ Μάι)

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2025


12.00: Πουέρτο Ρίκο - Γαλλία
15.30 (ΕΡΤ-2): Βραζιλία - Ελλάδα

Κυριακή 24 Αυγούστου 2025

12.00 (ΕΡΤ-2): Πουέρτο Ρίκο - Ελλάδα
15.30: Βραζιλία - Γαλλία

Τρίτη 26 Αυγούστου 2025

12.00 (ΕΡΤ-2): Γαλλία - Ελλάδα
15.30: Βραζιλία - Πουέρτο Ρίκο

Σχετικά Άρθρα