Πρόσωπα

Έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 οι υποψηφιότητες για το ειδικό βραβείο “Ευγενία Παπαγεωργίου”

Πρόσωπα,

Ξεκίνησε η διαδικασία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το ειδικό βραβείο “Ευγενία Παπαγεωργίου” που θα απονεμηθεί σε αθλητή/αθλήτρια που εισήχθη στην Νομική σχολή των Ελληνικών Πανεπιστημίων με την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2022.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Πέτρο Λινάρδο

NEWS,

O πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη του Γραφείου Τύπου της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τη θλίψη τους για την "απώλεια" του Πέτρου Λινάρδου. Εκφράζουν επίσης τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του πατριάρχη της Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Οκτώ χρόνια χωρίς τον Νίκο Σαμαρά

Πρόσωπα,

Οκτώ χρόνια χωρίς το Νίκο Σαμαρά συμπληρώνονται σήμερα. Ήταν το απόγευμα της 4ης Ιανουαρίου 2013 όταν η τραγική είδηση για το θάνατο του αγαπημένου μας «Σαμ» έπεσε σαν κεραυνός στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

ΑΟ Ορεστιάδας: Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες κλείνει 50 χρόνια

Ιστορία,

«Πόσο ακριβή είναι η Ιστορία, πόσο δυνατή φωνή έχει, πόσα δίνει και δείχνει απλόχερα. Καμία φορά πονάει και η ίδια όταν εκτοπίζεται, όταν θάβεται σε υπόγεια, όταν κλείνεται σε μπαούλα, όταν κυκλώνεται από την μούχλα αλλά κυρίως όταν αντιμετωπίζεται με ασέβεια...». Αυτή η φράση που βρίσκουμε στο «Πικρό Γάλα» του Μένιου Σακελλαρόπουλου αποτέλεσε και αφορμή ώστε ο Βασίλης Στοάκης να ταξιδέψει στην Ορεστιάδα, στο βορειότερο άκρο της χώρας μας και να μιλήσει με ανθρώπους που έζησαν την μεγάλη πορεία του ΑΟ Ορεστιάδας, που σαν ένας άλλος Δαβίδ έβαζε κάτω πολλούς Γολιάθ, κερδίζοντας τον σεβασμό όχι μόνο όλων των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και των Ευρωπαίων.