Η Κέντρα Ντάλκε MVP της 6ης αγωνιστικής

MVP ,

Η Αμερικανίδα ακραία του Α.Ο. Θήρας Κέντρα Ντάλκε είναι η MVP της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών. Η Κέντρα Ντάλκε με 26 πόντους ήταν η κορυφαία της ομάδας της Σαντορίνης στην εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με 3-2 σετ, νίκη που εδραίωσε τον Α.Ο.Θ. στη κορυφή του Α' ομίλου της Volley League.

Η Κέντρα Ντάλκε γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1996 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι απόφοιτη του πανεπιστημίου της Αριζόνα, όπου συμμετείχε με την ομάδα βόλεϊ στο Κολεγιακό πρωτάθλημα. Το 2018 αγωνίστηκε στις Φιλιππίνες με την PLDT Fibr και την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Marsala στην Ιταλία.

Η Αμερικανίδα ακραία Κέντρα Ντάλκε δήλωσε:
«Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν δύσκολο. Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα που παίζει ομαδικά και τα έδωσαν όλα απέναντί μας. Κάναμε πολλά λάθη από την πλευρά μας, όμως στα σημεία που έπρεπε κάναμε σωστές επιλογές και πήραμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενη πως αντεπεξήλθαμε τις προκλήσεις του αγώνα».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος:
«Όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος είναι ανταγωνιστικές. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε νέες προκλήσεις ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Πρέπει να παλέψουμε για τη κάθε νίκη».

Για την προσαρμογή της στην Ελλάδα:
«Απολαμβάνω την παρουσία μου στην Ελλάδα και τη Σαντορίνη. Όλοι με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή και νιώθω δικαιωμένη για την επιλογή μου να έρθω. Η περίοδος της διακοπής ήταν δύσκολη για μένα, όμως οι άνθρωποι της ομάδας το έκαναν ευκολότερο για εμένα. Είχα την ευκαιρία να δω διάφορα μέρη της Σαντορίνης. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα για να μείνω σε καλή κατάσταση και να είμαι σε εγρήγορση».

Για τον Α.Ο. Θήρας: «Η ομάδα μας πέρασε πολλές αντιξοότητες, όπως και άλλες ομάδες με τραυματισμούς. Χάσαμε κάποιες συμπαίκτριες κλειδιά, όμως έγινε αναπλήρωση με σπουδαίες αθλήτριες. Είμαι περήφανη για τον τρόπο που δουλεύουμε».

Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

OI MVP ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2020-2021

1η αγωνιστική: Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Γιάσμιν Μπεντάρτ (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)
3η αγωνιστική: Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Α.Σ.Π. Θέτις)
4η αγωνιστική: Ταϊάνα Ροντρίγκες Σοάρες (Α.Ο.Φ. Πορφύρας)
5η αγωνιστική: Γιάσμιν Μπεντάρτ (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)
6η αγωνιστική: Κέντρα Ντάλκε (Α.Ο. Θήρας)
7η αγωνιστική:
8η αγωνιστική:
9η αγωνιστική:
10η αγωνιστική:
11η αγωνιστική:
12η αγωνιστική:
13η αγωνιστική:
14η αγωνιστική:

Σχετικά Άρθρα