Κληρώνει για ΠΑΟΚ στη Μόσχα

Cosmos ,

Στους ομίλους του Champions League θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, το απόγευμα της Παρασκευής (17.00) θα μάθουν τους αντίπαλους τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Gala της CEV στη Μόσχα. Στο περιθώριο της κλήρωσης θα βραβευτούν και οι κορυφαίοι της περυσινής σεζόν.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE TV, το επίσημο κανάλι YouTube της CEV, στο Facebook και στο LAOLA1.tv.

Υποψήφια αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα είναι και η Φρίντριχσχάφεν του Θανάση Πρωτοψάλτη. Στις γυναίκες, το ελληνικό ενδιαφέρον θα είναι στην Κονελιάνο της Αθηνάς Παπαφωτίου και στη Νοβάρα της Ανθής Βασιλαντωνάκη.

Η κλήρωση των ανδρών

Στην κλήρωση θα συμμετέχουν 20 ομάδες και θα χωριστούν σε πέντε ομίλους των τεσσάρων ομάδων.

Στο τέταρτο γκρουπ βρίσκονται οι Λοκομοτίβ Νονοσιμπίρσκι (Ρωσία), Περούτζια (Ιταλία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία),  Γιαστρέμπσκι (Πολωνία), Τουλούζ (Γαλλία), Νολικό Μάασεϊκ (Βέλγιο), Φριντριχσχάφεν (Γερμανία), Σασταμάλα (Φινλανδία) οι οποίες προκρίθηκαν μέσω των προκριματικών και πέντε εξ αυτών θα μπουν τελευταίες στην κληρωτίδα.

Οι υπόλοιπες τρεις θα τοποθετηθούν τρίτες σε κάθε όμιλο μαζί με τις Σκρα (Πολωνία) και Αρκάς (Τουρκία). 

 Στο δεύτερο γκρουπ είναι οι ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Μπερλίν (Γερμανία), Κνακ Ροζελάρε (Βέλγιο) ως πρωταθλητές, μαζί με την Τρεντίνο (Ιταλία) και την  Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία).

Τέλος στην κορυφή του κάθε ομίλου θα τοποθετηθούν οι: Ζενίτ Καζάν (Ρωσία), Λούμπε Τσιβιτανόβα (Ιταλία), Κεντζιερζιν (Πολωνία), Χάλκμπανκ (Τουρκία), Σομόν (Γαλλία).

Η κλήρωση των γυναικών

Με τον ίδιο τρόπο θα γίνει και η κλήρωση των γυναικών, με την διαφορά ότι στην κληρωτίδα θα μπουν 16 ομάδες και θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων.

Στην τέταρτο γκρουπ βρίσκονται οι Βακίφμπανκ (Τουρκία), Μαρίτζα Πλόβντιβ (Βουλγαρία), Ρέσζοφ (Πολωνία), Κονελιάνο (Ιταλία).

Στην τρίτο οι Άλμπα Μπλάι (Ρουμανία), Προστέγιοφ (Τσεχία), Βιζούρα Ρούμα (Σερβία), Μπουντοβλάνι Λοτζ (Πολωνία)

Δεύτερες σε κάθε όμιλο θα τοποθετηθούν οι: Νοβάρα (Ιταλία), Μιλούζ (Γαλλία ), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Ντιναμό Καζάν (Ρωσία)

Στην κορυφή των ομίλων θα μπουν οι: Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Πολίς (Πολωνία), Βολερό (Ελβετία). 

Σχετικά Άρθρα