Κύπελλο ανδρών: Προεγγραφές εισιτηρίων για το final-4 στην Λάρισα

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Η Ε.Ο.ΠΕ. και οι συνδιοργανωτές του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Λαρισαίων) ανακοινώνουν ότι θα διατεθούν με την μέθοδο της προεγγραφής θέσεις εισόδου για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Νεάπολης Λάρισας το διήμερο 29-30 Μαρτίου, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Μίλωνα.
 
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν να προεγγραφούν από την Πέμπτη 21 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στο Περιφερειακό κατάστημα επί της Οδού Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου (πρώην Νομαρχία).
 
Οι ώρες λειτουργίας θα είναι:
 
Πέμπτη 21 Μαρτίου: 11.00 - 14.00
Παρασκευή 22 Μαρτίου: 11.00 - 14.00
Τρίτη 26 Μαρτίου: 11.00 - 14.00
Τετάρτη 27 Μαρτίου: 11.00 - 14.00
 
Θα δηλώνεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και η ημέρα αγώνων. Οι γονείς μπορούν να δηλώσουν μόνο τα τέκνα τους.
 
Για την παραλαβή των εισιτηρίων μετά τον έλεγχο των καταστάσεων από την ΕΛ.ΑΣ. θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για την παραλαβή την ημέρα των αγώνων.
 
Η προεγγραφή και η παραλαβή του εισιτηρίου θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπική με μόνη εξαίρεση το ανήλικο τέκνο και πάντα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
 
Τόσο για την παραλαβή όσο και για την είσοδο στο γήπεδο είναι αναγκαία η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ακόμη και για ανήλικα άνω των 12 (ο νόμος ορίζει υποχρεωτική έκδοση ταυτότητας) και σε περίπτωση που δεν έχουν ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α. ο οποίος για την παραλαβή θα πρέπει να επιδεικνύεται και μόνο εφόσον πρόκειται για τέκνο κατόχου εισιτηρίου εισόδου.
 
Το πρόγραμμα του final-4
 
Παρασκευή 29 Μαρτίου

 
17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
20.15: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.
 
Σάββατο 30 Μαρτίου
 
20.15: Τελικός

Σχετικά Άρθρα